Szabolcs Takarék

EIB adminisztráció - FIGYELEMFELHÍVÁS

EIB adminisztráció - FIGYELEMFELHÍVÁS

Tisztelt NetB@nk szolgáltatást igénybe vevő Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a SZABOLCS Takarékszövetkezet 2017. október 13-val a NetB@nk internetbank rendszert kivezeti és a korszerűbb, szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtó Electra Internet Banking (EIB) szolgáltatás használatát teszi lehetővé a jelenleg NetB@nk szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei részére is.

Rendkívül lényeges változás, hogy megszűnik a statikus jelszó alkalmazásának lehetősége, helyette kötelező a dinamikus jelszó használata!!!

Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben Ön eddig takarékszövetkezetünk részére nem adott meg SMS fogadásra alkalmas telefonszámot, vagy a részünkre megadott telefonszámot módosítani akarja, feltétlenül keresse fel valamelyik kirendeltségünket ennek érdekében, hiszen az átállást követően az érintkezési SMS csatorna hiányában nincs lehetőség átutalások indítására!!!

Bízunk benne, hogy a szoftver-váltás a legkevesebb kényelmetlenséggel jár az Ön számára és ezután is szívesen veszi igénybe szolgáltatásainkat.

Az esetleges kellemetlenségért türelmét és megértését kérjük!

Tisztelettel,

SZABOLCS Takarékszövetkezet
 

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...