MFB Pont

MFB Pont

MFB Pont

 

Megnyilt az első MFB Pontunk Nyíregyházán!

2016. május 20-tól a Nyíregyháza, Országzászló tér 4. alatti központi fiókunk várja a vállalkozásokat az első MFB-s hiteltermékkel - nulla százalékos ügyleti kamat mellett.

Az MFB Pontok lehetőséget adnak arra, hogy az EU-s hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékeken kívül az MFB a saját, kedvező feltételekkel elérhető pénzügyi termékeit is minél több kedvezményezetthez juttassa el országosan. Az MFB Pontok hálózatának köszönhetően ezek a termékek egységesen,
egyszerűen és gyorsan eljutnak majd akár a kisebb településeken működő vállalkozásokhoz is.
Az év végéig összesen 442 darab MFB Pont jön létre: három Budapesten, huszonhárom a megyei jogú városokban, 159 a tízezer főnél nagyobb és 257 az ennél kisebb lélekszámú településeken.
Szabolcs –Szatmár –Bereg megyében még további 6 SZABOLCS Takarék kirendeltségen létesül rövidesen további MFB Pont (Mátészalka, Kisvárda, Újfehértó, Nagykálló, Fehérgyarmat, Balkány).
 

 
Érdeklődés vállalkozói termékekhez

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vállalkozóknak kínált lehetőségek tekintetében, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...