Szabolcs Malac Takaréktippjei

Pénzügyek és mások
Téli megmentőnk: a törölközőszárító radiátor

Téli megmentőnk: a törölközőszárító radiátor

A legjobb helyspórolási ötlet a törölközőszárító radiátor a hideg évszakban

Télen szinte mindannyian helyszűkében vagyunk. A kinti bútorok egy részét a kazánházban, garázsban és persze a lakásban kell tárolni. Ilyenkor sok problémába ütközhetünk a nem induló kocsikon át a befagyott kapukig. Ezek egyike a szárítás, amit a hideg évszakban ugyanúgy meg kell oldanunk, mint nyáron az udvaron. Ez próbára teszi a család tűrőképességét, hiszen egy újabb helyrabló bútorral válik még zsúfoltabbá az életterünk. Ebben lehet nagy segítségünkre egy törölközőszárító radiátor, ami több szempontból is előnyös.

Milyen előnyei vannak a törölközőszárító radiátornak?

A törölközőszárító radiátor, ahogy az már a nevében is benne van, a törölközők szárítására alkalmas radiátor. Mondhatnánk erre, hogy bármelyik radiátor képes a törölközők szárítására, azonban egy specifikusan erre a célra készített készülékkel még több helyet spórolhatunk, és még gázszámlából is lefaraghatunk általa. A fürdőszobák általában kisebb helyiségek, amiben egyébként is nehéz minden szükséges felszerelést elhelyezni. Ott a fürdőkád, esetleg zuhanyzó, mosdókagyló, sokszor a Wc kagyló is itt kap helyett a bojlerrel és a mosógéppel, szárítógéppel egyetemben. Egy kis helyiségben ez nagyon sok felszerelés, amit be kell zsúfolni. De éppen azért, mert egy kisebb szobáról beszélünk, a fűtési megoldás igazán gazdaságos lehet egy törölközőszárító radiátorral. Alacsony fogyasztása miatt bátran beszerelhetjük, és a szárító-szerű rúdjainak köszönhetően a törölközőket is rátehetjük. Így helyet spórolunk a benti szárítón az egyéb ruhadaraboknak. A törölközőket sokszor pedig nem is érdemes kimosni. Ha mindenkinek megvan a maga törölközője a házban, egy-egy arcmosás vagy szárítkozás után mind sajnáljuk rögtön a mosógépbe dobni a darabokat, azonban nem sok választásunk van. Egyszerre bajos több éppen nedves törölközőt tárolni egy kis szobában, ugyanis hamar bebüdösödhetnek. Ha viszont a törölközőszárító radiátorra helyezzük őket, akkor a nap közben megszáradnak, mindezt mosás nélkül. Így mind az árammal, mind a vízzel spórolhatunk, hiszen a legnagyobb darabokat éppen ilyen esetekben használnánk. Ezzel a megoldással tehát egyszerre szárítunk és fűtjük is be a kis helyiséget. Remek kiegészítése lehet a rendes radiátornak. Képzeljük el, milyen jó is télen, hogyha van egy gyorsan felfűtődő radiátorunk, amely melegséggel árasztja el a szobát. Sokszor van, hogy nem szeretnénk az egész házat felfűteni, ugyanakkor az esti vagy a kora reggeli zuhanyzást nem végeznénk el fogvacogtató hidegben. Sok-sok probléma ez tehát, és mindezekre remek megoldást nyújt a törölközőszárító radiátor!

A törölközőszárító radiátor megvásárlása előtt

A törölközőszárító radiátor több nagyságban kapható, ezért a vásárlás előtt még mindenképpen tervezzük meg, hova is fér be ez a remek kis szerkezet, és mekkora darabot engedhetünk meg magunknak. A függőleges, falra szerelt kivitelezés miatt szinte a legzsúfoltabb helyiségben is akadni fog neki hely. Ha pedig megtaláltuk a megfelelő méretet, már csak annyi a dolgunk, hogy keressünk egy helyet, ahol megrendelhetjük. Ha igazán nagy választék közül akarunk válogatni, ahol biztosan találunk minden szempontból kielégítő, ár-érték arányban is megfelelő terméket, akkor itt bátran keressünk: https://www.ventil.hu/torolkozoszarito-radiator.

Garancia a törölközőszárító radiátorokon

A műszaki, elektronikai termékek egyik legnagyobb kérdése a garancia megléte. Ha emiatt aggódna valaki, akkor megnyugtathatom: a törölközőszárító radiátorokra több év garancia jár, így nem kell a nem megfelelő termék megvásárlásától. Sokan azért nem merünk bizonyos ár felett vásárolni termékeket, mert a visszavétel vagy a javítás hosszú időt vesz igénybe és több szempontból is bajos, de egy megbízható oldalnál sokkal magabiztosabban rendelhetünk, hiszen így tudjuk, hogy a pénzünk jó helyen lesz, és cserébe a legjobb minőséget kapjuk majd. A törölközőszárító radiátor minden szempontból olyan befektetési lehetőség, amit nem éri meg kihagyni, nem számít, hogy éppen a nyár közepe vagy a tél dereka van. Ilyenkor nyáron talán még nagyobb akciókat foghatunk ki magunknak, és mire elérkezik az október, már melegebb fürdőben készülődhetünk a reggeli órákban. Ilyenkor a fűtésrendszer többi részét még nem is érdemes izzásba hozni, elég az is, hogyha a fürdőben kellemes hőmérséklet mellett tudunk átöltözni. Így pedig máris szívesebben vágunk bele a munkával vagy tanulással telített napba is, és nem a hideg miatt fogunk aggódni.

Ha tehát egy árban sem megerőltető, ugyanakkor annál hasznosabb, víz-, áram és helyspóroló megoldást kerestünk éppen a lakásba, azt hiszem, meg is találtuk azt. A törölközőszárító radiátorral mindezeket egy termékben fel lehet fedezni, és annak ellenére, hogy mennyire „evidens” a maga módján ez a hasznos eszköz, éppen olyan jól is működik, mint azt el tudnánk képzelni. Persze nem csak törölközőket tehetünk száradni: ha valami fontos ruhát a lehető leggyorsabban szeretnénk újra szárazon tudni, akkor azokat is bátran helyezzük a törölközőszárító radiátor rúdjaira! Praktikusság szempontjából az egyik legjobb piacon található termék.